Пловдив отново ще домакинства  турнира по таекуон-до ITF България Оупън.

...
Пловдив отново ще домакинства  турнира по таекуон-до ITF България Оупън.
Коментари Харесай

Таекуондисти от 14 държави идват в Пловдив за България Оупън...

Пловдив още веднъж ще семейства  турнира по таекуон-до ITF „ България Оупън ”. То стартира на следващия ден и ще продължи до неделя – 13-ти ноември 2022 година, в това число, в зала „ Колодрума ”, заяви вицепрезидентът на Българската федарация по таекуон-до ITF Костадин Димитров. Той добави, че надпреварата е в памет на Стоян Стоянов – първият международен първенец в този спорт през 2003-та година.

„ Издадените карти до достъп на терена в залата надвишават 800 – това са състезатели, треньори, съдии. Над 600 ще бъдат таекуондистите във всички възрастови групи от 14 страни ”, посочи вицепрезидентът на федерацията и кмет на пловдивския регион „ Тракия ” Костадин Димитров.

Състезанието ще бъде извънредно оспорвано, като в него ще се включат спортисти от всички клубове в България, от Италия, Испания, Гърция, Сърбия, Северна Македония, Кипър, Босна и Херцеговина, Румъния, Словения, Англия, Ирландия, Уелс и Хърватия. 

По време на шампионата в Пловдив ще има и съвещание на Борда на Европейската централа по Таекуон-до и идват президентът на централата Майкъл Пруийт ( Уелс), както и шефа на съдийската комисия Гари Милър ( Англия). 

Участниците и гостите от чужбина са настанени в четири пловдивски хотела, като с тях има и доста съпътстващи лица, които ще дадат своя принос за локалната стопанска система през идващите три дни. 

Кантарът и представянето на документите за присъединяване в шампионата стартират в петък ( 11-ти ноември ) от 15:00 часа в залата.

Входът за аудитория в събота и неделя в „ Колодрума “ ще бъде свободен. Всички фенове на таекуондото са добре пристигнали  в Пловдив да гледат онлайн оспорваните надпревари, канят уредниците.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР